جراحی بینی در بیماران خاص

فهرست مطالب

متقاضیان عمل زیبایی بینی در شیراز طی سال های اخیر بسیار زیاد شده اند اما در بین آن ها کسانی هستند که با بیماری های خاص یا زمینه ای دست و پنجه نرم می کنند. این قشر سوالات زیادی می پرسند که آیا امکان جراحی بینی در بیماران خاص وجود دارد؟ آیا با عمل بینی خطری آن ها را تهدید می کند؟ پیشنهاد می کنیم ضمن خواندن این مقاله ، حتماً در جلسه مشاوره آزمایشات و سوابق پزشکی خود را به جراح بینی ارائه دهید.

 

جراحی بینی در بیماران خاص

 

جراحی بینی در بیماران خاص مبتلا به آلرژی

بسیاری دچار حساسیت های خاص از جمله فصلی هستند ، مثلاً در فصل بهار آبریزش بینی ، عطسه ، سرفه و گاهی مشکلات تنفسی را تجربه می کنند. در صورتیکه با این عارضه ، تصمیم به انجام رینوپلاستی دارید ، اولاً در فصل مناسب اقدام به این کار کنید ؛ دوماً با توصیه پزشک خود از داروهای ضد حساسیت می توانید استفاده کنید. این دسته از افراد باید چند روز قبل از انجام عمل ، شروع به مصرف دارو کنند و بعد از جراحی هم داروهای استروئیدی تا حدی حساسیتشان را کنترل می کند.

جراحی بینی در بیماران خاص مبتلا به کم خونی

قبل از عمل ، بهترین دکتر بینی شیراز با استفاده از آزمایش خون ، از وضعیت عمومی شما آگاه می شود و اگر دچار کم خونی باشید ، در همین زمان متوجه می شود. اگر مقدار هموگلوبین و غلظت خون در خانم ها کمتر از 12 و در آقایان زیر 13 باشد ، یعنی به کم خونی مبتلا هستند. در هر صورت ، اگر این مقدار از 10 بیشتر باشد ، می توانند بصورت کنترل شده ، تحت جراحی قرار بگیرند در غیر اینصورت ، عمل خطرناک بوده و می تواند منجر به بروز مشکلات قلبی در فرد شود و تحت هیچ شرایطی نبایستی اقدام به این کار کنند. کسانیکه در شرایط کنترلی باشند ، پزشک برایشان مکمل های آهن و مولتی ویتامین تجویز می کند تا بیحالی و کسالت بعد از عمل از آن ها گرفته شود.

کم خونی علائمی به همراه دارد که عبارتند از: ضعف ، مشکل تنفسی ، رنگ پریدگی ، درد قفسه سینه ، مشکلات گوارشی ، تپش سریع قلب ، شکنندگی ناخن ، سردی دست و پا ، سر درد و سر گیجه. کسانیکه دچار کم خونی هستند ، احتمال خونریزی کمتری نسبت به افراد عادی دارند.

اگر می خواهید بدانید که کاندید مناسبی برای عمل بینی هستید یا مشکلات شما اجازه انجام این پروسه را می دهد یا خیر ، فرم تماس زیر را برای دریافت مشاوره و بررسی های بیشتر پر کنید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود.

 

عمل زیبایی بینی برای کسانیکه هموفیلی دارند

بیماران هموفیلی اکثراً مشکل انعقاد خون دارند و خونریزی در این افراد شدید می شود و اگر دچار خونریزی شوند ، این مشکل قطع نمی شود و سلامتیشان به خطر می افتد. برای این قشر هم به هیچ وجه نبایستی از رینوپلاستی استفاده شود.

عمل بینی برای کسانیکه صرع دارند

بیماری صرع نوعی اختلال و مشکل عصبی مزمن است و منجر به تشنج می شود. البته گاهی تب بالا ، این بیماری را تشدید می کند. این بیماران نباید دچار ترس ، استرس و اضطراب شوند. این دسته از بیماران ، در صورتیکه طبق مشورت پزشک اقدام به این کار کنند ، با کنترل بیماری و مصرف درست و بموقع داروها می توانند تحت جراحی قرار گیرند.

عمل زیبایی بینی برای کسانیکه بیماری آسم دارند

کسانیکه آسم و مشکلات تنفسی دارند ، تنها در صورتی می توانند دست به این پروسه بزنند که آزمایش های لازم را طبق توصیه پزشک انجام دهند و بیماریشان توسط ایشان تحت کنترل باشد و مشکل خاصی برای آن ها پیش نیاید. توجه داشته باشید ، اگر مشکلات تنفسی و آسم شدید باشد ، به هیچ وجه نباید تن به جراحی زیبایی دهند.

رینوپلاستی برای کسانیکه ام اس دارند

بیماری ام اس هم یکی دیگر از بیماری های مربوط به بخش های مغز و اعصاب است و علائمی مثل عدم هماهنگی عضلات ، تاری دید و از دست دادن کنترل به همراه دارد. این بیماری هم مانند صرع ، دارای حساسیت است و تنها در شرایطی که بیماری تحت کنترل و نظر پزشک باشد ، طبق صلاحدید ایشان می توان اقدام به جراحی کرد.

جراحی بینی در بیماران خاص دیابتی

یکی از بیماری هایی که امروزه بسیاری را مبتلا کرده دیابت یا مرض قند است. این بیماری سوخت و ساز بدن را با مشکل روبرو می کند و بدن قادر به تولید انسولین نیست. البته دیابت در دو نوع یک و دو بروز می کند. در دیابت نوع یک بدن قادر به تولید انسولین به میزان کم است و فرد با مصرف قرص و دارو می تواند آن را تنظیم کند و در دیابت نوع دو بدن توانایی تولید انسولین را ندارد و فرد باید این ترکیب را بصورت تزریقی وارد خون خود کند. وقتیکه مقدار انسولین کم شود ، سطح گلوکز خون افزایش می یابد ؛ درنتیجه امکان ابتلا به بیماری های قلبی ، کلیوی ، چشم و غیره بالا می رود. یکی دیگر از مشکلاتی که این بیماران بعد از جراحی با آن مواجه می شوند ، کاهش سرعت بهبود در آنهاست چون زخم در بیماران دیابتی به کندی ترمیم می یابد. این افراد تنها در صورتی می توانند تن به عمل زیبایی بینی دهند که تحت نظر پزشک ، بیماری و سطح گلوکز خون خود را کنترل کنند.

جراحی بینی در بیماران خاص قلبی

خود بیماری قلبی مشکلی ایجاد نمی کند ، اما بایستی جوانب احتیاط را رعایت نمود. در صورتیکه بیماری قلبی شدید نباشد ، مشکلی برای عمل بینی نیست. جراح بینی قبل از عمل ، آزمایشات لازم را می گیرد تا در صورتیکه بیماری قلبی حاد بود ، احتیاط های لازم را برای این اقدام در نظر بگیرد. بعلاوه این بیماران حتماً باید با پزشک قلب و عروق خود هم مشورت کنند.
ضمناً برخی از داروهای این گروه از بیماران ، رقیق کننده بود و خونریزی را تشدید می کنند ، به همین علت اگر ترک این داروها قبل از جراحی ، مشکلی برایشان ایجاد نکند ، طبق مشورت با پزشک بینی و قلب و عروق باید عمل کنند.

جراحی بینی در بیماران خاص با فشار خون بالا

کسانیکه نیاز به جراحی ضروری بینی دارند و مبتلا به فشار خون بالا هستند ، طبق مشورت با پزشک باید از داروهایی استفاده کنند که ضربان قلب و فشار خونشان را حین عمل کنترل می کنند. این دسته از بیماران ، اگر از داروی فشار خون استفاده می کنند باید پزشک خود را در جریان بگذارند و بر اساس نوع بیماری ، متخصص دارویی را برای آنها تجویز کند که تاثیر منفی روی روند بهبودیشان نداشته باشند. ضمناً این بیماران قبل از عمل ، حتماً باید فشار خون خود را تحت کنترل داشته باشند تا در حد استاندارد باشد.

جراحی بینی برای کسانیکه بیماری های عفونی دارند

کسانیکه به بیماری های عفونی مثل هپاتیت یا ایدز مبتلا هستند ، احتمال خیلی کمی وجود دارد که بتوانند تحت عمل بینی قرار بگیرند. برخی از افراد مبتلا به این بیماری ، از افشای بیماری خود هراس دارد ولی بهتر است بدانید که وظیفه پزشک رسیدگی به هر نوع بیمار است و بدون نگاه خاصی پروسه درمانی را انجام می دهد. با اینحال ، این دسته از افراد بخاطر سیستم ایمنی ضعیف ، اغلب مجاز به عمل زیبایی بینی نیستند چون امکان تشدید عفونت و وخامت اوضاع سلامتی برای این دسته بسیار زیاد است.

دکتر جانی پور

دکتر مسعود جانی پور

مسعود جانی پور جراح و متخصص برجسته در زمینه جراحی بینی و صورت هستند که بر حوزه جراحی بینی تمرکز و تسلط بالایی دارند. ایشان با تکیه بر تجربه و تعهد بالای خود آماده به ارائه خدمات با کیفیت و ایجاد بهترین نتایج برای مراجعین خود هستند.

ارتباط با دکتر مسعود جانی پور

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Facebook
Telegram
LinkedIn
WhatsApp
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x